"Take nothing but memories. Leave nothing but footprints. Kill nothing but time."





22 December, 2009

~ Jungle Cleanup ~

Location : Hutan Rekreasi, Gua Batu Maloi, N9
Date : 20.12.2009



Pada mulanya aku malas nak join program ni tapi memandangkan sahabatku yg ingin membuat tesis utk master dia aku join jugak.. hahah kes paksa rela... tapi ok lah.. best.... ini kali ke 2 aku ke Gua Batu Maloi. Tapi sebelum masuk gua kami kene bersihkan la kawasan sekitar Hutan Rekreasi ni.... baiknyaa akuu... hahahaha




ni la banner utk program harini....



ni mercu tanda kat depan jalan nak masuk ke Hutan Rekreasi Gua Batu Maloi
sekali tikam mau 10org mati sekali guss... hahaha

~pasang banner


Dengar baik2 ye adik2... kutip sampah tau.. bukan buang sampah.... hehee ~layan.....
Incik rusman tgh bg penerangan tu.. dgr jgn borak...!!! ~buat barisan hehe



ni lah ketua kg Tangai... ~cayalah pak cik...

ini dr jabatan sisa pepejal... ~gila2 diorg ni.. best
apa ni merayau tak tentu hala.. balik mak suruh balik dah tu....
dan group aku ditugaskan membersihkan kawasan perkampungan org asli...
ni lah kami yg sebok kutip sampah...

perkampungan org asli Kg Tangai
Inilah barisan kita.. yg ikhlas berkhidmat.. hahahaa




ni batu yg dipanggil BATU MALOI
setelah penat kutip sampah kami dijamu makan oleh penduduk Kg tangai.. tq pakcik makcik..
siap kutip rambutan bg kami rasa.... sedap...cukup rasa... hehee




inilah hasilnya.....
time to explore Batu Maloi Cave....
be ready to get wet babeh... from top to toe...
adventure time... climb up...
peace.... ~gambar gegar... hand cannot stop shaking...sejuk...
inilah kami semua... apa yg penting.... KERJASAMA... AHAKS

No comments:

Post a Comment