"Take nothing but memories. Leave nothing but footprints. Kill nothing but time."





14 March, 2010

MY GREAT DAY


15 MARCH - MY BIRTHDAY......!!!!

tik tok tik tok.... esok dah besday aku... suker??? entahla.... tapi yang paling penting aku cukup rasa bersyukur di panjangkan usia masih bernafas di bumi Allah ini.... Alhamdulillah....

yeyeye.. tepat malam ni aku leh guna x-pax aku utk free call for 7 days.. yahoo.... gayut sampai muntah.... adik aku pon suka la pasal hp dia guna nama aku.. ceh.... maxis kasi satu hari je free call... tak best tak best.... tapi nak call sapa ek??? nasibla sapa yg under my 8-pax... hahaha kene kaco ngan aku la...

esok dah tambah lagi umur aku... kan best kalo tak bertambah2 hahahha.... suke je aku sambut hari lahirku tiap2 tahun hiks...

aku doa semoga Allah kurniakan yg terbaik utkku....~amin...amin....

harini aku g jenjalan kat jusco... beli something utk diri sendiri.... ye lakan... dah biasa dr dulu camtu... at least beli coklat... tetiba rasa airmata bergenang.... tamau tamau... nak hepi hepi... :)

oklah.... tak sabar nak tunggu esok... jumpa lagi esok ya kawan2ku.... daaaa......

~~├▒ak adiah.. nak adiah.... hiks...

No comments:

Post a Comment