"Take nothing but memories. Leave nothing but footprints. Kill nothing but time."





23 May, 2010

1 day @ 1 Utama

Last saturday i went to 1 utama... temankan cik kak zt ni join tournament bowling organized by KHK....adala 2-3 muka yg den kenai... yg lain tak tau pon... tapi sebelum tu sempat la window shopping... haha tgk pic tu... poyo je.....serius lapar giler tunggu diorg habis main... nasib baik in between tu diorg kasi bihun... tu pon share ngan zt... mana cukup beb.... perut aku ni kan ke panjang... wakakak.... so apalagi lepas je abis kitorg carilah kedai makan yg tak der kat klcc... alih2 sampai le kat kedai ni haa....layan....my menu - spagetti bolognese.. ~betoi ke ejaan ni hehehe plus ice lemon tea.... muka lapar.. huhuhu...n this one zt's menu... apa ntah namanya.. lupa la...hahaha... tgk tu liciiiinnnn beb... kes lapar punya pasal... heheehabis je makan... zt n i decided to watch movies...nak tgk citer horror ke lawak.. so, finally we pick this movie... hehee... lawak citer ni... tapi yg penting msg sampai kan... jgn kerana takut di gelar andartu sampai sanggup terima org yg salah.... THE END.


No comments:

Post a Comment