"Take nothing but memories. Leave nothing but footprints. Kill nothing but time."





02 May, 2010

A STORY ABOUT ME & ATV

Date : 02052010
Venue : Kg Kemensah, Gombak
Wah... lama tak de extreme outdoor ni.. last sekali masa g rafting... tahun lepas... tapi kali ni berpeluang nak ber"ATV"... mungkin ada yg tau apa tu yg di panggil ATV... ada yg tak.. so, pada yg tak tau pasni pasti tau lepas tgk pic ni.. ATV tu ada lah sebuah motor bertayar 4... ada yg manual ada yg auto... ladies for sure amik auto hahaha.... ada yg berani ada yg takut... macam jugak saya pada mulanya mmg takut sesgt....hahaha...
ni la dia pintu masuk ke ATV Adventure Park...ni masa tgh kumpul ramai2... ada 14 org semuanya... dr seremban pon ado.... semua kenai kat sini tapi mmg best... sporting je semua ni.... 11 ladies... only 3 guys.. ahahaa... ni kene isi form dulu before we start riding.. hehe kusyuk je sume fill up the form... bukan borg nikah ye...lalala Briefing by the owner of the park... alamak lupa nama dia.. tapi ada khan2 la...hehehe...

tgh demo kat kitorg... masa ni rasa macam susah je pasal byk sgt kene follow.. hahahaha.. but practice makes perfect beb.....
ni lah dia ATV tu kengkawanku..... wah.. teruja nak naik dah ni.. tapi takut jugak...

semua kene practice dulu sebelum start berATV... pusing2 kat situ je.. tapii tu pon dah cukup cuak...
posing dulu.. ahahhaa
ni tempat lepak... ada yg tak sabar2 nak mandi hehehe tapi den tak mandi.. malas nak basah baju.. main2 je air hehhehe

Alhamdulillah.. kami semua selamat berATV... mmg best.. n puas hati... tgk je muka kitorg... hehehe

ni antara bunting yg ada kat park tu... so, snap buat tatapan semua... tak teruja ke korang nak try.. hehee mmg best... utk sesiapa yg suka sukan lasak.. mmg patut try...

pakej yg di "offer". pilih la mana yg korg rasa nak try... saya n the group amik yg paling murah dulu... tapi tu pon dah cukup best.. so kalo amik yg mahal nampaknya lagi best la.... hehheehetrek yg akan dilalui mengikut package yg di ambil...

hujan turun lebat sebaik je kami habis berATV.... Really enjoy it beb.....

No comments:

Post a Comment