"Take nothing but memories. Leave nothing but footprints. Kill nothing but time."





19 June, 2010

Episod Sepi


Tgk pic ni ada beberapa soalan yg bermain di mindaku ewwahh....
Benda apakah yg di pegang oleh perempuan itu??
a) hati??
b) jantung??
c) bom tangan??
d) bukan semua di atas...

Apakah yg sedang berlaku???
a) girl tu dah merampas jantung/hati si jejaka...
b) that guy baru lepas kene tembak...
c) dan hati tu di ambil utk di dermakan...
d) atau that girl tu...han**.... makan jantung org.... waaa.....
Simbolik kan gambar ni... aku suka... entahla.. mgkn aku sekarang menjadi terlalu emosi... mgkn.. ayat pon berbaur kesedihan... :(
kenapa that guy melangkah pergi tapi pada masa tu si girl tgh pegang jantung that guy.. diorg bergaduh or dah berpisah?? korang pikirlah sendiri...
aku tgk pic ni aku sedih.. hmm... entah la... SIMBOLIK....

No comments:

Post a Comment