"Take nothing but memories. Leave nothing but footprints. Kill nothing but time."





13 August, 2010

MY FEVERET CAR







Aduhhh... gugur jantung gue memandang kereta ini.... bisakah aku memilikimu sayangku... ahaks.... entah napa tetiba terasa macam nak pakai kete.. hehehe... tapi apakan daya... ada yg perlu didahulukan... tak pe tak pe.. Insya Allah... akan kupastikan aku dapat memilikimu hehehe.... pandang je la dulu.... ke ada yg nak bg hadiah kete kat aku????

waaahhhh..... suka suka....tapi berangan je la... sapa la nak bg hadiah kereta kat aku.. lainlah... kalo artis ke... anak org kaya ke... lalala tapi tak best gak... baik beli ngan duit sendiri... barulah rasa KEPUASAN... tak gitu??? ~ayat penyedap hati :D

kenapa aku suka kereta ini???

1. aku suka DESIGN kereta ini.... sporty...
2. tak besar tak kecik.... sedang-sedang jerr....
3. ada 4 pintu.... kalo 2 pintu mak aku kata macam tak bagi org naik @ tumpang jer :D
4. i like..... ekekek.....

tapi sebelum nak beli kete byk faktor kene amik kesah... bg aku yg penting mampu nak bayar bulan2... jgn semata nak bergaya... tak sedar tak mampu nak bayar.. tak ke malu nanti.... kete kene tarik..... huhuhu pastu maintenance kete pon tak leh lupa... tiap2 bulan kene ada bajet utk ur lover tu.... dia pon ada bergaya jugak... bukan korang je... nak beli make-up la... perfume la... handbag la... kasut la..... itu peringatan utk aku la.. hehehe.....

apapun... pilih yg terbaik utk korang... yg jimat minyak paling bagus... hehe pasal harga minyak dah mahal.... lainlah kalo kete korg jenis yg tak guna minyak petrol.... lalala.....

No comments:

Post a Comment