"Take nothing but memories. Leave nothing but footprints. Kill nothing but time."





05 August, 2010

TIMEX WATCH FOR SALE!!!


Salam kengkawan.... amacam jam ni??? cun tak??? kalo korang tgh cari jam baru utk hari raya ni... hehehehe.... ni aku ada jam nak jual... baru lagi.. di jamin...

Di sini aku list down apa bestnye jam ni...



~ one of LATEST DESIGN of Timex watch!!!

~ ORIGINAL BEB...!!!

~ CHRONOGRAPH WITH INDIGLO night-light ~ malam pon korg leh nampak lagi waktu terkini... hikhikhik....

~ utk lelaki... tapi kalo girl2 kat luar sana berminat u all bole wat hadiah kat hasben ke, bf ke, adik ke... sapa2 la... :D



so, apa lagi.... kalau korang ushar kat luar... price RM319.. tak caya leh la gi survey harga kat mana2 kedai jam.... tapi aku jual RM260 je.... aku tolong kwn aku jual jam dia pasal dia dah salah beli.... korg BERMINAT???? drop me a msg k.... type kat comment kalo ada pape yg tak clear...


ok....

No comments:

Post a Comment