"Take nothing but memories. Leave nothing but footprints. Kill nothing but time."





23 March, 2011

Bila LAGU berbicara....

Untuk entri kali ni aku ingin sentuh bab lagu... setiap org mesti ada lagu feveret kan.... kenapa korg suka lagu tu???? mesti ada SEBAB kan!!!!....
ok.... aku list kan kat sini antara sebab musababnyaaa.... Lets check it out...!!!
KENAPA LAGU TU LAGU FEVERET KORANG?????
  • kebetulan lirik lagu tu ada tempias pasal kisah hidup korang...
  • rentak lagu tu BEST GILERR...
  • lagu tu org special dedicate utk korang....
  • selalu karok lagu tu....
  • artis pujaan korg yg nyanyikan lagu tu....
  • pasal video klip dia GILER GEMPAK!!!
  • akhir sekali pasal korg yg tulis lagu tu hahahhaa......

walau apapun sebabnya.... kita sure ada sebab tersendiri sesuatu lagu tu menjadi PUJAAN HATIKU.... Bagi aku... aku lebih pada lirik lagu.... macam lagu kat bawah ni.... SERIUS... tangkap leleh tu.... habih meleleh air mata aku bila dgr lagu ni.... huhuhu....

Dush.. dushhhh.... tamau sedih sedihh....dalam buku THE SECRET tulis... " Be aware that as you are feeling good, you are powerfully attracting more good things to you...." so, throw away bad feeling... go go away.... I wanna be HAPPY...

ok dear.... cya next entry....

Yang Terindah Hanyalah Sementara
Artist: Erra Fazira

Setinggi seluas gunung dan lautan
Sejuta harapan dipertaruhkan
Beronak berliku jalan kulalui
Selagi berupaya kuteruskan

Alangkah sukarnya memadam bayangan masa silam
Di dalam keberanian terusik jua perasaan
Tiada hentinya memanjangkan doa semoga jiwa ini terus tabah

Sesungguhnya saat yang terindah hanyalah sementara
Yang terpahat dalam diri hanya kenangan dan nestapa

Tak rela kuturutkan hati
Menyesali apa yang terjadi
Andainya begitu suratan yang tertulis diazali
Biarlah walaupun kusepi
Sedih pedih dikhianati
Aku kan tetap terus mengorak langkah perjalanan ini

p/s: no pic for this entry. Just wanna share something from what i read; "Make ur last thoughts before going to sleep good thoughts..."

No comments:

Post a Comment