"Take nothing but memories. Leave nothing but footprints. Kill nothing but time."





04 April, 2011

Manchester United Jersey For Sale....

Salam & Hi ....


Ada sesapa yg nak beli jersey MU tak??? ni buatan THAILAND... bukan made in china ok..... ni aku beli masa g Thailand dulu.... mula2 beli 2 helai... satu merah saiz M (kononnya utk aku la...) then yg satu helai lagi kaler putih saiz XL (utk adik aku yg ada perut tu la.. hahaha...)


tapi aleh2 dia leh pakai pulak saiz M tu... huhuhu so dia tak mau la yg saiz XL tu... waaa.... sian kat aku... dia rembat jersey aku... takkan aku nak pakai saiz XL tu plak.... sure nampak gedoboh punya..... ceehhh.... so, aku nak JUAL la jersey tu kat sesapa yg nak.... aku jual murah je... RM30 je.... kat luar mmg korang tak leh dpt harga ni la... kalo ada pon sure made in china punya....so, war-war kan la kat kengkawan korg yg sesuai saiz XL ni yee.... aku serius nak jual ni.... bukan main2 tau hehehe..... I'm waiting....!!!!


p/s: lama-lama blog den ni dah jadi blog jual brg la pulak... :D

No comments:

Post a Comment