"Take nothing but memories. Leave nothing but footprints. Kill nothing but time."





15 April, 2011

Men & Women Differences in a "Simple Hi" ... !


Cer tgk pic kat bawah ni??? hehehe.... Korang SETUJU ke IDAK??? Mmg lelaki straight je kan... DIRECT.... tapi cer tgk pic pompuan tu.. mak aiiihh... sket punya byk cabangnya hahaha.... mesti laki sangka pompuan ni complicated kan.... tapi sebenarnya pompuan ni concern je terlebih sket.... sampai kekadang tu dah tahap menyebok pon yer jugak...(aisehhh lupa plak aku ni pon pompuan hehehe...) tapi tu lah realitinya...



tapi kekadang ni lelaki ni macam blur pon ada.... ye la... apataknya... kalo awek dia merajuk silap2 dia wat dekkk je... sabar jela sapa yg dapat guys camni yee.... so, kalo yg ada bf tu, bf uols tanya nak makan apa??? nak pegi mana??? baikla korang specifik je... ckp je nak makan apa korg nak... takut nanti jawapan korang "TAK KESAHLA" tu akhirnya membuatkan korg gaduh... hahaha ye la... bg pompuan tak kesah tu kononnya nak jaga hati... tapi bg lelaki lain... hehehe so bf korg pon order la ikut suka dia.... silap2 yg dia order tu mmg korg tak suka makan.... kan ke haru tu.... baik ckp je pasal lelaki ni bukan paham pon apa yg dalam hati kita ni.... luahkan je....


dan bg pompuan lak... dia akan ckp terbalik dgn apa yg ada dalam hati dia.... contohnya la kan....kwn2 lelaki korg ajak makan kat kedai mamak.... tapi dia dah tanya dulu korg kesah ke tak?? dan for sure korg jwbnya "tak kesah"... padahal dalam hati korg dah menjerit tak suka... buah hati punya pasal korg SANGGUP je menahan keFOBIAan korg tu hahaha..... sendiri ckp so tanggung la kan....


apapepun.. tu lah keunikan WANITA & LELAKI... hehe kalo sama je sume tak best la kan... kene la pros n cons... oklah... thanks for reading this yeee..... sekadar selingan... :D



2 comments:

  1. perrgghh. macam-macam gak eh perempuan judge each other.

    ReplyDelete
  2. std la tu hahaha.... from top to toe.... tu belum masuk umah org lagi hahaha....

    ReplyDelete