"Take nothing but memories. Leave nothing but footprints. Kill nothing but time."





23 June, 2011

Funny things in our life

Bila benda yg kita hadap hari-hari di adaptasi dalam kartun mmg nampak kelakar... mana tak nye kekadang we not even notice about it... :p... aku dapat satu email kartun ni... pasal aku *like* so, aku post kat sini.... buat korg baca sama dan senyum sama-sama ngan aku.... ok... meh kita tgk apa kartun tu ok...


sekarang ni mmg femes bab Iphone... lebih2 lagi dah kuar Iphone 2... berebut2 org pakat beli... (uissshhh gile byk duit...) sampai org dah tak pandang brand@ lagi cthnya macam N*KIA ni.. yang satu ketika dulu cukup femes... bole kata ramai yg pakai brand ni.... tapi sekrang ni trend dah berubah... dah nak pakai smart phone... apa kelas tak de touch screen segala... (terasa aku beb...) apapon itulah namanya technology... pas ni entah apa lagilah yg kuar...


sebut youtube semua tau... siap anak buah aku yg umo baru nak masuk 3 tahun pon tau apa tu youtube.... alahai... zaman dah berubah.... org leh glamer hanya kerana youtube... cthnya... macam cikgu Shida tu... hehehe.... glemer sehhh.... so, sesapa yg rasa nk glamer tu leh la letak kat youtube tu... tapi biorlah yg ok... jgn yg entah hapa2 plak k.... :D



Facebook... walaupon bermacam-macam badai melanda facebook ni tapi ramai gak yg masih guna lagi... jgn salah guna udah... ehhehe... sian kat si owner Facebook ni kan.... kaya pon susah....


Okaaylah.. yg lain malas nak komen... (tak tau nak merapu apa lgi.. hehehe....)... next entry nak cerita pasal aku dkt yard pulak... huhu....

No comments:

Post a Comment