"Take nothing but memories. Leave nothing but footprints. Kill nothing but time."





15 March, 2013

Hari Lahir 2013

Kita mulakan dengan bacaan doa.... Ambil berkat di hari yang mulia ini Hari Jumaat... Moga doaku dimakbulkan Allah.... Amiiinnn.....

Selamat Hari Jadi
Selamat Hari Jadi
Selamat Hari Jadi Aku
Selamat Hari Jadi...

Sila lihat kalendar... berapa haribulan??? Yaaa... pandai....15 March... Tu yang nak bagitau kat korang semua.... Harini saya lahir... tahun bila??? Hmmmm.... kejap ye nak ingat... bila yee... 1941 kot... huhu lama dah tu... tu yang ingat-ingat lupa tahun bila.... hehehe... tak kisahla... yang penting tarikh tu... hehe... Yang pasti aku tak pernah celebrate birthday pon... I mean tak de kek-kek bagai... dapat hadiah "kau-kau" bagai... mimpi tidur balik mimpi pon tak dapat jugak hahahaha.....-Nanges- cuma makan-makan yang sedap sikit je... hepi-hepi diri sendiri...huhu sedey tak??? tapi aku dah biasa....Kalo ada org wish tu kira aku dah cukup touching... ye la.. ada gak orang ingat besday aku ni... Jangan sampai aku sendiri lupa besday aku sudah...

Aku cilok dari blog versi indonesia... sapa yang lahir harini berkarakter : Amat simpatik dan menarik perhatian umum. Karena kesukaannya akan kesenian, ia bisa cocok jika bekerja di lapangan musik, drama dan film. Umumnya ia bisa memperoleh banyak rejeki... Hehehe.... korang faham... suka pada kesenian... hmm....macam bole jadi artis je.. wahhhh artis ko jaahhhh..... hahaha memang tak sesuai dengan I la kan.... I'm happy with my job now... to be an "injinnyorr.." (pelat orang perak).


ok.. thanks for reading this guys & girls...

No comments:

Post a Comment