"Take nothing but memories. Leave nothing but footprints. Kill nothing but time."





20 May, 2015

Peluang kerja dari rumah

Salam semua...
 
Lama aku sunyi sepi dari dunia blogging. Entah la... mungkin mood sudah hilang entah kemana.. walaupon banyak yang aku ingin kongsikan dengan kawan-kawan semua... Aku rindu sebenarnya tapi idea entah hilang ke mana.
 
entry kali ni aku nak bertanya pada kawan-kawan kat luar sana yang buat side income dari rumah. Korang buat apa ye? Berniaga online? data entry? atau lain-lain...
 
Sekrang ni aku tengah mencari sesuatu yang bole aku buat dari rumah je... bole tambah-tambah duit poket dan mengisi masa lapang. Kalau ada kongsilah dengan aku yg newbie ni hehehe... *aku tanya macam aku ni ramai follower je kan...
 
oklah... next entry aku sambung travelog aku kat tempat yg aku dah pegi dari tahun lepas... ahaha tak banyak pon...
 
Sebelum tu terima kasih pada yang sudi share. Thanks.
 
~ Alianaisma ~

No comments:

Post a Comment