"Take nothing but memories. Leave nothing but footprints. Kill nothing but time."





23 May, 2010

1 day @ 1 Utama

Last saturday i went to 1 utama... temankan cik kak zt ni join tournament bowling organized by KHK....adala 2-3 muka yg den kenai... yg lain tak tau pon... tapi sebelum tu sempat la window shopping... haha tgk pic tu... poyo je.....serius lapar giler tunggu diorg habis main... nasib baik in between tu diorg kasi bihun... tu pon share ngan zt... mana cukup beb.... perut aku ni kan ke panjang... wakakak.... so apalagi lepas je abis kitorg carilah kedai makan yg tak der kat klcc... alih2 sampai le kat kedai ni haa....layan....my menu - spagetti bolognese.. ~betoi ke ejaan ni hehehe plus ice lemon tea.... muka lapar.. huhuhu...n this one zt's menu... apa ntah namanya.. lupa la...hahaha... tgk tu liciiiinnnn beb... kes lapar punya pasal... heheehabis je makan... zt n i decided to watch movies...nak tgk citer horror ke lawak.. so, finally we pick this movie... hehee... lawak citer ni... tapi yg penting msg sampai kan... jgn kerana takut di gelar andartu sampai sanggup terima org yg salah.... THE END.


17 May, 2010

Day Trip To Gunung Nuang

episod menyelit dgn budak2 naik kinabalu.. heheehe... officially invited okay.. so my honour to join them.. ahaks....sepatutnya aku join diorg naik kinabalu tapi apakan daya belum rezeki aku tawan kinabalu.... waaa.....All of us...
The trek will start from here...
ok.. girls & guys, let's start moving... Track to gunung Nuang. Look easy but this is just a beginning.... we have to walk across small rocks at the beginning... ~sakit kaki pijak batu2 huhuhupokok ru... betoi ke pokok ru ni??? hmmmmThen...you'll see these bamboo trees... ~fuuhhh... when can i take a rest...?? i was walking non-stop. The trek was not so difficult...it was just going up and down... but the length of the track was the matter.... fyi, you were only walking for a track that seems no ending.... hahaha
oh...banana's heart hahahaha...
kalau nak cycling kat sini pon boleh.... huhuhu tapi mmg tabik la sapa yg cycling kat sini... part naik yg rasa minta nyawa...take 5 @ dam...we haven't make it to kem lolo.. huhu because if we proceed... we will not sure we can reach to the starting point before maghrib... tamau tamau.... scary.... oklah tu.. namanya pon nak trainingkan... tak semestinya sampai puncak... heheheh... aku tak kesah, juz becoz this is my second time... i've already conquered Nuang before... on 2004..on the way heading back to the starting point... we"meet" this big ulat gonggok.... geli je..hey you... dun block my waylaaa.. my mummy waiting for me... hahaha.hahaha... poyo je action...
REFRESHMENT
careful masa salin baju pasal byk sgt ruang2 kat tempat salin baju ni... in other words.. korg leh nampak la hahahaha.... enjoy...!!!!

08 May, 2010

My Snazzy Watch!!!!

Date: 08052010
Inilah hadiah paling mahal penah kubeli utk diri sendiri (selain dr laptop la.. hehehe) entah kenapa teringin sgt nak beli jam tangan... jam tgn yg ada pon dah calar balar huhuhu ni gara2 jam tu lah lenjan kemana pon.. masuk hutan pon jam tu jugak la.. huhuhu... sebab ada duit lebih sket.. g la usha2 kat city chain.... so, ternampak la satu jam ni.. brand ALBA... cun cun... ada date... tu yg penting... RMxxx.... ok lah tu tapi tak beli lagi.. g usha kedai lain dulu... tapi sebab dah bekenan tu tak leh nak wat apa.. hahahha so masuk dalam kedai.. tadi usha kat luar je.. hehe....try kat tgn... ok ok... tapi tetiba si amoi ni kata ada lagi bagus.. brand TITUS... hmmm... terdiam aku jap.. biar betoi amoi ni nak aku beli jam brand tu... aku tgk tadi sume mahal... jgn la dia bg yg beribu punya harga... huhuhu

nilah jam aku dah terbeli dek termakan kata2 amoi kat kedai jam tu... hmm... mmg cun... tapi harga pon "cun" gak la.. huhuhu overbudget..wakakak.. padan muka... tapi entah kenapa suka tgk.. lain dr yg lain..unik... kaler pon unik.. hehehe pandai tul amoi tu pujuk aku... macam2 la dia cakap... jam ni bagus.. tahan calar la... bole pakai pegi dinner la...kaler sesuai dgn kulit aku la.. (mentanglah kulit aku gelap... ciitt..)


dan akhirnya... kubeli sudah.... tapi puas hati oklah.... nak tau harga g la tgk kat kedai jam ok.. bukan kedai makan yeerr.... layannn.....